hát
tök szép ajándékot sikerült beszereznem 🙂 remélem örülni fog neki karácsonykor, és nem hiába fagytak le miatta a lábujjaim 😀
ma apcimnál voltam.Újabb családi sötét sztorik.Durvák.Szerintem.Kellett nekem erről írni,lehet jobb lett volna neki nem említeni.Akkor most nem ezen filozofálgatnék :(((((( azért rossz.Néha jobb a tudatlanságban maradni.Akkor nem tudod hogy mi az ami rossz.Nem érzel semmit.Fájdalmat sem.Annyira sajnálom őt.Biztos megrázó lehetett.Ja nem aput.Mindegy.Papáról is szó esett…Ő is hiányzik.Nagyon-nagyon-nagyon.Sosem lesz már olyan mint rég.Én nem is értem mi ez a hullámzás már megint.Mindjárt 17-e.Nem akarom.Határozottan félek.És megint tőmondatokban írok ami rosszat sejtet.
De megírtam a beadandót!!!! értitek ezt?ez nem én vagyok xD. De megint beteg leszek. Érzem.Hu de utálom a telet.Már megint 8 tonnával nehezebb leszek mert karácsonykor is folyton zabálnék majd.Igyis megkaptam h kikerekedett a fejem.Na erről ennyit 🙂 tudom hogy dagadt geci vagyok de egyenlőre nem zavar..még.
De nem értem.Nem tudom felfogni.Most akkor miért vagyok letiltva?Áhh igaz.Teljesen tök mindegy.
Megint úgy érzem hogy szar alak vagyok.Én ezt nem bírom.Mi rosszat tettem?Akarok egy ici-pici…tényleg csak egy müttyömnyi és nem több….icurka-picurka…..szóval…szeretetet
 
          E N N Y I
Kategória: Nincs kategorizálva
A bejegyzés közzétéve: 2007.12.01. @ 23:06. Kategória: Nincs kategorizálva . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá