megkönnyebbülés :D
sikeresen lerázódott,nekem köszönhetően.Állítólag megkönnyebbült és felszabadult fejet vágtam utána 😀 és annyira isteni volt a Bálint féle forralt-bor mellett kitárgyalni a dolgokat xD
ezenkívül,hát karácsony van,nem akarok csúnyákat mondani,de ,,aztakurvaéleteztnemhiszemel" reakcióval zártam….meglett a vizsga 🙂 ésnemisakárhogy.Miután bepánikoltam hogy évfolyamról iszonyat sok embert kivágtak,Sz. profnál egy nem épp tökéletes produkció után megkaptam a hőn áhitott közepest 😀 na de ne is fokozzuk tovább.
Szilveszterkor HB lesz, ‘sárga party’ x) remélhetőleg mindenki jelenlétével.A mi kis triónk tuti nem hagyja ki.Én annyira szeretem ezeket a zakkantakat 🙂 azt el se lehet mondani!Mindig ott vannak,mikor szükségem van rájuk,meg akkor is ha nem.Ugyhogy azt hiszem előbb visszapályázom Pécsre,mint azt terveztem.Vadulunk egyet a hóban.Itthon szenteste megvolt a hócsata.Bátyám röhögve le homeless-ezett 😀 na de kérdem én,ki az a hülye aki szánkózni tűsarkúban menne?én aztán nem.Fogtam egy két padkát de isteni volt.Fehér karácsony.Évek óta nem volt ilyen.És ezt kívántam.És tessék.Minden bejött.Remélhetőleg a 2008as évem jobb lesz mint az idei volt.Hát,ebből elég sokmindent kitörölnék ugy teljesen totálisan az emlékezetemből.Sűrű lesz ez a január,de a most következő hetemet azért még megtömtem progival.
,,Szilveszterkor nagyot bulizunk ugye?" erre mit válaszolhatnék BB? 🙂 hisz ismersz…naná de csak szolidan.Jó lesz nagyon.Ha Ti ottlesztek,az nekem már bőven a jó kategóriát képviseli.Elcseszett egy karácsony volt ez,de attól függ honnét nézzük.Családi csete-paté tekintetben nem lepődtem meg,bár az idei kevésbé volt gáz,viszont most először éreztem konkrétan azt hogy igenis tényleg szeretnek.Vegyes érzelmekkel feküdtem le alukálni,nyugtalan voltam valahogy mégis,mert tulajdonképp elbasztam az életem,de simán tudok még rajta változtatni.
De most mesét akarok nézni!!! 😀 már kinéztem mit.Azt hiszem következő kedvenc-film kategóriára jelölt.
Csak ez a hülye kémia ne rontaná el az egész szünetet.Istenem én február másodikán – ha megélem persze,és ugy hogy mindent befejeztem-  mit is akartam irni 😀 fogalmam sincs de az tuti hogy a fogadáshoz tartjuk magunkat.
 
BOLDOG KARIT
Kategória: Nincs kategorizálva
A bejegyzés közzétéve: 2007.12.25. @ 16:11. Kategória: Nincs kategorizálva . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá